SE JOHNNY DEPP LIVE!

Se världspremiären här LIVE för alice in wonderland.
Fullt med intervjuer med bla. Johnny Depp, Tim Burton och Anne Hathaway.

Movie controll

Det är roligt att ni går in på min blogg för att få tips! Blir grymt glad!
Man märker vilka dagar det är film-dax och inte ;) Väldigt skoj!

Jag ska lägga upp två filmer, och ni ska skriva varför ni tror, vad jag tycker. Argumentera!
Kommer inte att lägga upp kommentarerna så.. skriv på!
Gör detta för att se vad ni tycker, liksom intressant att veta :)


Veckans Sämsta:
Full of it.

Sjuttonårige Sam försöker desperat passa in i sin nya skola och börjar berätta en massa lögner för att imponera på de populäraste eleverna. När Sam vaknar upp en dag och upptäcker att alla hans lögner har blivit sanningar blir han inte bara skolans mest populära kille utan ställs också inför helt nya problem som han aldrig hade räknat med.




Veckans Bästa:
Rush Hour 1.

När den kinesiske diplomatens dotter kidnappas i Los Angeles finns bara en man att kontakta; stenhårde Hong Kong-snuten Lee (Jackie Chan). FBI känner sig lurade på konfekten och beslutar att röja Lee ur vägen. De kopplar därför ihop honom med specialagent Carter som har västvärldens snabbaste käft. På detta vis hoppas man få den tystlåtne Lee att åka hem igen... Istället skapar man ett exploderande radarpar som sopar rent bland både FBI, kidnappare och Los Angeles Poliskår.


Säg vad du tycker!

The Blind Side.

Tacka gud för verklighetsbaserade filmer i alla dess former. Blir ju lite mer tankar för den som tittar på filmen, och i detta fallet är det verkligen en sorglig och stark historia som får en att tänka mer och mer.
Sandra Bullock som fick en oscar för bästa kvinnliga huvudroll i denna filmen, förtjänade den verkligen och man ser hur bra hon passar in i rollen som en liten högklassig men ändå sjukt god hjärtad människa.
Filmens budskap är tydligt då vi får följa resan med " Big Mike ", där vi ser hur det livet är. Att alla inte bara åker med på en räckmacka.
Den är både bra och dålig, hade liksom velat se lite mera utav vad som händer när han blir vuxen, i det livet.
Men det kan vi ju alla egentligen göra, eftersom att den är verklighetsbaserad ;).
Skådespelet är fint, och även själva historien bakom denna(som nu är en proffsig americansfotbollsspelare)människas liv i "tonåren".
En sorglig men ändå dramatiskt rolig film :).
Helt otrolig film, en helt otrolig historia..

Sandra Bullock.(The Proposal)
Quinton Aaron.(Be Kind Rewind)
Jae Head.(Hancock)
Kathy Bates.(Valentine's Day)

Michael är en ensam kille ute i världen som inte har någonstans att ta vägen, något att se upp till eller något att egentligen leva för, då hans mamma skiter i honom och han inte har några pengar och endast två tröjor att byta mellan. Tills en dag då allt förändras för Michael och hans liv börjar få en mening..
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afro-amerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

Och här har du verklighetens Michael framför dig.

8.5/10

Matchstick Men.

Nicolas Cage har man inte sett så mycket av på sistonde, så här en film som ni bör se.
En mycket konstig film, vem vill se på konstiga filmer? Jo vissa vill ju det, men vissa bör bli alla. Alla gillar något konstiga. Kanske en psykisk sjuk människa som går runt utan anledning och hugger ner människor, eller kanske en liten flicka som går runt och skrattar åt allt som finns och är snäll i mot alla fast hon dagligen blir våldtagen?..
I alla fall denna konstiga filmen har sin lilla twist genom att visa hur mycket som krävs för att göra bort sig. Alltså lite fokus på allting och ingenting på sig själv och du är KÖRD.
Hur man lyckas att lura precis alla runt om sig och bara tänka på omvärlden, och bara skita i sin egen värld.. och se vart du hamnar.
Mycket seg film, men även spännande för att få se vad som händer..

Går på tv kl 22.10 på 3.


Nicolas Gage.(Next)
Sam Rockwell.(Everybody's Fine)
Alison Lohman.(Flicka)

Roy (Nicolas Cage) och Frank (Sam Rockwell) är mycket skickliga och framgångsrika på brott i det lilla formatet. De är bondfångare, svindlare och skojare. Roy är veteran när det gäller lurendrejerier av allehanda slag. Frank är hans äregiriga skyddsling. Roys privatliv är emellertid inte lika framgångsrikt. Han är en tvångsneurotiker av stora mått och dessutom kedjerökare. Han har inget socialt liv att tala om och när Roys egenheter hotar hans kriminella verksamhet måste han söka hjälp. Terapin leder till att Roy upptäcker att han har en 14-årig dotter som heter Angela (Alison Lohman) och hon vill träffa honom. Det stora problemet är att Angela gärna vill hjälpa sin pappa med hans tvivelaktiga affärer..


7/10

Charlie And The Chocolate Factory.

En applåd för Tim Burton och Johnny Depp som inte kan annat än att göra bra filmer. Till och med en barnfilm fick dom två, mig att bli så sjukt fachinerad över. Ska nog sätta en regel, eller inte en regel.. mer som ett påstående som BARA stämmer. Johnny Depp gör inte dåliga filmer, inte ens en reklam tror jag att han kan göra dålig.
Filmen i sig är fruktansvärt underbar, älskade den! Scenografin med allt godis och choklad är bara klockrent.
Fantasie,komedi och familjefilm skulle nog filmens Genres få bli av mig. Detta är bara bra att titta på, en sådan här film som denna är bara bra att titta på, även om du så är 70år,6år eller 30 år. Få igång barnet inom sig och att inse att .. godis säkert kan lösa problem när dom är som svårast,(haha) men även att familj/vänner är mycket viktigt här i livet. Går inte att vara helt lycklig ensam.
Filmen har sina sega stunder då det blir lite för mycket av samma sak, men i det stora hela, good.
Jag har aldrig sett Johnny i en sån här roll innan, det var helt nytt att se och det var underbart att se. Hur bra han lyckas med rollerna han tar sig an.


Johnny Depp.(The Ninth Gate)
Freddie Highmore.(A Good Year)
Helena Bonham Carter.(Alice in Wonderland)
Noah Taylor.(Max)

Tänk att få provsmaka gräsmattan av mildaste mintchoklad, segla fram på Chokladfloden i en rosa polkagrisbåt eller njuta av evighetskaramellerna i uppfinnarrummet...
Alla drömmer om att få se vad som döljer sig innanför väggarna i Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.
Men vem ska hitta chokladkakan med guldbiljetten som öppnar dörrarna?
Den som helst av allt vill vinna priset är unge Kalle (Freddie Highmore).
Kruxet är att hans familj är så fattig att de inte ens kan köpa några chokladkakor.



7.5(8)/10

Calling out!

Funderar på att bara dra igång en "5 lista" där jag lägger ut 5 filmer (som jag ska försöka ha i helt oliga genres, så gott som jag kan) som jag tycker att ni ska se. Skriver vad den handlar om och lite lätt vad jag tycker and thats it.
Dagliga filmer kommer ju självklart att komma med mer specifik information osv. :)


The Illusionist:
Edward Norton gör ett mästerverk ytterligare en gång. Han sätter ju sin lilla twist på denna filmen precis som tidigare filmer. Scenografin är speciell, på ett bra sätt! Den är bra och spännande, men verkar lite seg ibland.

Eisenheim, som är trollkarl i sekelskiftets Wien, förälskar sig i en kvinna som tillhör en betydligt högre social rang än han själv. När hon förlovar sig med kronprisen använder Eisenheim sina kunskaper i magi för att vinna henne tillbaka och underminerar på så sätt stabiliteten i det kungliga huset i Wien.

7.5/10

Tropic Thunder:
Här har vi en film med hälften av komikerna i "gänget" Frat Pack, som är en komikergrupp med bla. Jack Black,Ben Stiller,Owen Wilson osv.
Filmen är faktiskt rätt rolig, men kan verkligen bli lite mycket. Det är skoj att så många skådespelare som är proffesionella är i samma film. Det gillar vi (y).

Ben Stiller, Jack Black och Robert Downey Jr. spelar huvudrollerna i den stjärnspäckade och galna komedin Tropic Thunder. När tre av Hollywoods största stjärnor beger sig till Vietnams djungler för att spela in en krigsfilm har de ingen aning om hur verkligt det kan bli.

6.5/10

Mighty Ducks:
Här har vi en riktig kult film för oss som växte upp med denna filmen. Jag har personligen sett den kanske.. 45 gånger, och den blir bara bättre och bättre för varje gång.
Bortsett i från att jag gillar den så skulle jag nog säga att detta är en film man älskar eller hatar, men jag kan rekomendera att ni ska se den :). Mycket fin historia i filmen, och det finns även en 2&3.

En spännande komedi om kampen mellan det goda och det onda. Advokaten Gordon Bombay måste lämna sitt arbete för en samhällstjänstgöring som tränare för ett hopplöst hockeylag i knatteserien. Gordon lyckas göra någonting nytt av både sig själv och sina nya vänner.

7/10

The Dukes Of Hazzard The Beginning:
Detta är så kallat en B-film, med som jag sagt ett antal gånger så kan man ändra detta, genom att sätta dit rätt mönster(Skådespelare), och det har dom väl lyckats med sådär. Helt okej, inte bra och inte dåligt. men håller måttet. Rätt simpel form.
Hyffsat rolig och barnslig. Så skulle nog sätta denna i "Collage" facket av filmer, om ni förstår.

Man glömmer aldrig första gången! Tonåringarna Bo och Luke Duke (Jonathan Bennett och Randy Wayne) har just flyttat in hos morbror Jesse (Willie Nelson) i Hazzard County. Skrävlaren Boss Hogg (Christopher McDonald) är i full färd med att lura medborgarna för att kunna fylla sina egna fickor men går för långt när han försöker lura till sig familjen Dukes mark. Se lilla söta, rara kusin Daisy (April Scott) förvandlas till en riktig snygging, General Lee bli en legend inom motorvärlden och grabbarna bli allt skickligare på att komma undan Hogg och hans mannar! Berättelsen om kusinerna Duke har just börjat.

6/10

Red Dragon:
Som vissa inte vet så är detta den första filmen i film serien Hannibal Lecter.
Jag gillar denna filmen, den är inte som andra thrillers.
Detta är ju också liten utav en kultfilm, alla har ju sett Lammen tystnar och historen bakom Hannibal Lecter.
Underbara skådespelare i varje film! Underbara!

Anthony Hopkins återvänder i sin bästa och mest obehagliga rollprestation hittills som den ondskefulle Dr Hannibal Lecter. FBI-agenten Will Graham kallas in från sin förtidspensionering för att hitta den seriemördare som kallas "Tandfen". För att kunna stoppa de brutala morden måste Graham öppna sig för Lecter. Förbered dig på att bli skrämd när Graham möter den illvillige Lecter i denna mörka och spännande thriller. Filmen har en fantastisk rolluppsättning med bl a Oscar-belönade Emily Watson, Harvey Keitel, Mary Louise Parker och Philip Seymour Hoffman. FÖR ATT FÖRSTÅ ONDSKANS URSPRUNG MÅSTE DU GÅ TILLBAKA TILL BEGYNNELSEN!


8/10

Hoppas att hjälpt er fredag lite iaf. Tror det kommer fler filmer ikväll. ;)

Det ligger ju till såhär..

Nu har ju ungefär hela Sverige gjort sig bekant med Frank Wagner i Johan Falk filmerna, och 90% av Sveriges befolkning älskar Film-serien som har funnits sedan 1999.
Men nu har jag (Genom min källa) fått reda på att kommer att komma några mer Johan Falk filmer, och att dom 2011 ska börja spela in nya filmer. Hur många som kommer att komma är oklart, men det kommer fler.
Och det är även tänkt då att samma skådespelare ska vara med i dom andra Johan Falk filmerna också.


Ikväll.

Ikväll ska jag titta på filmen som jag gjorde tips för, för några dagar sedan, nämnligen Valentines Day.
Anledningen till att jag vill se denna filmen är inte för att jag är kåt på romantiska komedier ( Trots att det är bra (: ), utan för att det är galet många underbara skådespelare i en och samma film.
När jag kommer hem ska jag avslöja en underbar nyhet för er som gillar ..



The actor of the week.


Ja.. Denna veckan så var det en människa som skrev att Heath Ledger skulle få The Actor Of the Week, och då tänkte jag att: Nej, han har inte gjort så mycket.
Men jo, det har han. I alla fall en film där han känns mer igen som en psykiskt sjuk människa som älskar att skratta, mörda och spränga saker i luften. Why so serious är ju frågan ;).
Jokern som kära Heath Ledger spela i filmen Batman The dark Knight, där han vann en oscar för bästa biroll som Jokern, och även en Golden Globe för bästa biroll.
Som alla vet så dog ju Heath Ledger den 22 Januari 2008, och under den tiden så höll han på att spela in film som 2009 hade premiär, men han kunde ju tyvärr inte göra klart sin roll helt och hållet.. The Imagninarium Of Doctor Parnassus är filmen som han delade med bla. Johnny Depp, Collin Farell och Jude Law.
Han blev även flerfaldigt prisbelönad för rollen som den homosexuella cowboyen i filmen Brokeback Mountain.
Heath dog av en blandning av sömntabletter, ångestdämpande medicin och smärtstillande, men läkarna fastslår att döden var oavsiktlig. Till Rollen som Jokern i Batman så höll sig Ledger inlåst i mer än en månad för att kunna spela rollen som Jokern på sitt bästa sätt, genom att bli lite smått sjuk i huvudet. Och det gav resultat, damn right att det gjorde kan jag säga. ;)



  • 1992 – En riktig clown - ung föräldralös clown
  • 1999 – 10 orsaker att hata dig – Patrick "Pat" Verona
  • 1999 – Two Hands – Jimmy
  • 2000 – Patrioten - Gabriel Edward Martin
  • 2001 – En riddares historia - William Thatcher (Ulrich von Lichtenstein)
  • 2001 – Monster's Ball - Sonny Grotowski
  • 2002 – The Four Feathers - Harry Feversham
  • 2003 – The Sin Eater - Alex Bernier
  • 2003 – Ned Kelly - Ned Kelly
  • 2005 – Lords of Dogtown – Skip Engblom
  • 2005 – Bröderna Grimm – Jake Grimm
  • 2005 – Brokeback Mountain – Ennis Del Mar
  • 2005 – Casanova – Giacomo Casanova
  • 2006 – Candy – Dan
  • 2007 – I'm Not There - Robbie Clark (Bob Dylan)
  • 2008 – The Dark Knight – Jokern
  • 2009 – The Imaginarium of Doctor Parnassus - Tony


    Rest in Piece Heath, Rest in Piece.


Alice in Wonderland. *TIPS*

Nu har Disney gjort sin tolkning på Alice i Underlandet, där Johnny Depp spelar en utav dom två huvudrollerna, regissören är ju såklart Johnny Depps högra hand Tim Burton.
Johnny Depp är nu 47 år, och han verkar aldrig bli gammal, och vilka är gladast över det om inte vi som älskar den underbara Johnny?
Så gör som jag och Köp/reservera din biljett innan alla andra gör det.
Filmen har VÄRLDSpremiär den 3 mars.
BOKA HÄR.


Som vissa kanske vet så fick Johnny 20 miljoner för att spela Jack Sparrow i Pirates of Caribbean:Dead man's Chest, undra då hur mycket pengar han fick för att spela in denna filmen? Han förtjänar ju 20 miljoner till för hur han tillfredställer oss med sina underbara insattser i filmer så som: Secret Window, Sweeney Todd, Public Enemies.


Sunny stand up.

En riktigt underbar "Dokumentär" med Sunny Stand Up där ett antal komiker är med, och antingen så var jag jätte trött och skrattade för att jag var så trött, eller så var detta faktiskt väldigt roligt.
Det kan i alla fall inte riktigt jag svara på, men sarkasmen som utspelar sig i dokumentären hela tiden.. Ah det var så underbart att titta på HAHA!
Åtta stycken komiker är med, varav två stycken jag aldrig har sett innan, dom här två var inte roliga. Ni märker vilka det är, om ni tittar.
Detta är humor, och det är även roligt att dom inte tog med tex, Magnus betner eller björn gustavsson, - utan lite mer annorlunda komiker. Hade väl dock kanske velat se lite mera skämt, alltså mer gig än deras sarkasm skådespel ;).



I denna härliga roadmovie får vi följa Sunny Standup
gänget på turné.
Ståupp framträdanden varvas med massor av dokumentära
bakom kulissen händelser.

Hasse Brontén och Karin Adelskölds är nya i gruppen.
Hur lätt är det egentligen att dela rum med David Batra?
Fungerar Christoffer bra som turnéledare? Tomas Järvheden
har sagt ja till ett gig - eller?

Följ med på en skruvad resa med åtta av Sveriges främsta
komiker fylld av glädje, nervositet, konkurrens,
förväntan men framför allt massor av humor!




Peter Wahlbeck.
David batra.
Christopher Linnell.
Thomas Järvheden.
Özz Nüjen.
Karin Adelsköld.
Måns Möller.
Hasse Brontén.



7/10

L.A Gigolo. (Spread)

En dröm är en dröm, och det vill man ju uppnå. Vissa gör det på ett lagligt och rikt sett, och vissa gör det smidigt och fattigt. När jag såg denna filmen var mina förhoppningar på att denna skulle vara så bra, inte så stora i med att jag läste vad den handlade om och det verkade rätt tråkigt, men jag gav den en chans. Ashton Kutcher ( Som faktiskt fyller år idag!! ) som spelar huvudrollen i denna filmen, han passade verkligen i denna rollen som väldigt charmig, snygg och henlighetsfull. Jag har aldrig hört om eller sett en film med en liknande story som denna, och det gör den lite bättre, hos mig i alla fall. Ah storyn är ju rätt intressant och ingenting som man brukar se, då man inser att det tydligen inte krävs så mycket för att komma någonstans, om man har tur ;).
Tycker Ashton gör sitt bra, levererar med sitt utseende. Härlig rollsättning.
Mycket sex och lite verkstad, om man kan säga så i denna filmen. Händer inte så mycket i den och det är rätt tråkigt.. Men i det stora hela, sevärd!



Den unga och charmerande Nick lever ett liv som enbart de snyggaste kan drömma om. Han svindlar till sig en luxuös livsstil genom att tillfredställa rika kvinnor i sängen - och han är djävulskt bra på det! Under palmerna i det solbräna Hollywood Hills njuter han av livet som player på stans trendigaste klubbar. Han träffar vackra kvinnor som kan tänka sig att låta en "toy boy" bo i deras hem en kort tid i utbyte mot lite vilt och kravlöst sex. Nick har koll på sitt liv och njuter av att vara uppvaktad av den framgångsrika advokaten Samantha tills han en dag träffar servitrisen Heather som spelar samma spel som han själv. Hon vill uppåt i världen och plötsligt måste Nicki inse, att det krävs en del att ”förföra en förförare”.



Ashton Kutcher.(What happens in Vegas)
Anne Heche.(Psycko)
Margarita Levieva.(Adventureland)
Sebastian Stan.(Rachel Getting Married)


" Do you call me? NO. Are you sure? "

7.5/10

" If you gonna vote, vote. Dont talk. "


Valentine's Day. TIPS

Idag blir det ingen skräck tyvärr, utan en mycket stor film som har premiär den 12 Feb på bio.
Tror nog aldrig att jag har sett så många bra skådespelare i en och samma film, så det ska bli riktigt riktigt roligt att se. Filmens namn är Valentine's Day, och det var ett väldigt bra tillfälle att skapa en film tills dess med alla dessa gryma skådespelare, som dom alla har spelat en film där det innehåller 70% Kärlek.
Sjukt skoj att se alla dom tillsammans. Julia Roberts och Emma Roberts som är med i filmen, är släkt genom att Emma är Julias brorsdotter. Lite häftigt faktiskt.
Vad jag kan se på trailern ska den vara Rolig, Dramatisk och Romantisk.
Passar ju bra nu fram till.. Alla hjärtans dag.. Regissören till denna filmen har gjort Pretty Women, så då kan filmen inte vara kass. Så in HÄR och reservera din plats framför bioduken till en mycket spännande film.



Från regissören till ”Pretty Woman” kommer en dag i kärlekens tecken. VALENTINE’S DAY är flera sammanflätade berättelser om personer i Los Angeles när de finner sin väg genom romantiken på Alla Hjärtans Dag. En stjärnspäckad lista av skådespelare kommer att göra detta till en date du inte vill missa.

Julia Roberts.(Pretty Women)
Bradley Cooper.(The Hangover)
Anne Hathaway.(Bride Wars)
Jessica Biel.(The Illusionist)
Jessica Alba.(Good Luck Chuck)
Ashton Kutcher.(A lot like Love)
Jennifer Garner.(Ghosts of Girlfriends past)
Patrick Dempsey.(Made of Honor)


Vote for your

Det ska ju liksom bli The Actor of the Week nu, och nu är det eran tur att tycka till vem ni tycker ska bli det. Kommentera vem du tycker ska bli The Actor of the Week .


Hostel.

Om någon skulle fråga mig om Hostel är skräck, skulle jag säga nej.
Kanske nog mer Thriller aktigt, eller typ Action-Drama. Men det är ju garanterat mer Skräck än Komedi tex.
Hostel är en minst sagt brutal film om hur en "rolig" resa kan bli en "döds"tråkig resa..
Jag gillar denna filmen utav två stycken små rätt simpla men mycket viktiga anledningar.
Den första är att skådespelarna i denna filmen gör detta såpass verkligt att jag blev lite chockad.
Andra anledningen är själva scenografin, den är ju bara helt fantastisk. Lite horor, lite fabriker. Haha!
Jag vet ju att ah.. Nästan alla har sett Hostel, men det finns inte en människa som kan säga att denna filmen är helt värdelös för det är den inte. Men den är ju självklart inte jackpot heller, själva storyn är rätt basic men ändå spännade, och rätt uttråkande. Även långsamma sega scener där det helt plötsligt är dött, sen är det lite sex, och helt plötsligt händer allt möjligt. Men men Bad movies are good movies.


Två äventyrslystna unga amerikanska collegestudenter är på ryggsäcksluff genom Europa för att få lite spännande erfarenheter att ta med sig hem. De blir lockade av några resenärer som de träffar på vägen att åka till det som beskrivs som ett nirvana för amerikanska ryggsäcksluffare , en speciellt vandrarhem i avlägsen stad i Slovakien fullt med exotiska och villiga östeuropeiska kvinnor. De två vännerna anländer och finner lätt var sin fantastisk kvinna, lite för lätt. De inser snart att de är fångade i en allt mer oroväckande situation som blir mer fasansfullt för varje minut som går.



Jay Hernandez.(Nothing like the holidays)
Derek Richardson.(Reeker)
Barbara Nedeljakova.(Hostel)
Rick Hoffman.(Smiley Face)



6.5/10.

The Orphanage.

En film som jag tror att alla har sett, svenska titeln är Barnhemmet och den gick på bio 2007.
Mycket konstig men annorlunda bra film, spanska är modersmåls språket i filmen och det sätter ju sin lilla twist på hela filmen, att den inte är engelsk tex.
Blev mycket rädd ett antal gånger i denna filmen, när den är som sagt väldigt annorlunda. Skådespelet går väl inte att lägga märke till så mycket, men dom som är involverade mycket i filmen gör sitt bra.
Skulle nog även säga att den har sina nackdelar så som att jag inte riktigt förstår själva filmen i sig, den har inte riktigt en tydlig början-mitten-slut. Men en bra film, som om du inte sett den, se den!
Mycket fin scenografi, väldigt häftig sådan! Lite barnhem, lite grottor och sådär, häftigt!



En gastkramande berättelse om Laura som efter trettio år återvänder, tillsammans med sin make och deras 7-årige son Simón, till det hus hon växte upp i. Laura drivs av drömmen att restaurera den sedan länge övergivna byggnaden, och slå upp dess portar för handikappade barn. Men det nya hemmet och dess mystiska omgivningar väcker liv i Simóns fantasi och pojken börjar spinna ett nät av otroliga sagor och inte helt oskyldiga lekar.


Belén Rueda.(The Orphanage)
Fernando Cayo.(The Orphanage)
Roger Príncep.(The Orphanage)





7/10.

Omröstningen är slut. *SKRÄCK*

Ni har röstat och ni har bestämmt.
Och i från mig så säger jag bara helvete, men ni har bestämmt och då måste jag ju lyda det. Haha!
I alla fall, SKRÄCK röstade ni fram, då ska ni fan få se på skräck. Tack för att ni röstar.

En film varje dag i Genren skräck ska det bli nu. Har ju sagt innan att man inte kan recensera en skräckfilm, men får väl göra mitt bästa då.
Jag kommer att ta ut dom bästa skräckfilmerna som jag vet.



RSS 2.0