Matchstick Men.

Nicolas Cage har man inte sett så mycket av på sistonde, så här en film som ni bör se.
En mycket konstig film, vem vill se på konstiga filmer? Jo vissa vill ju det, men vissa bör bli alla. Alla gillar något konstiga. Kanske en psykisk sjuk människa som går runt utan anledning och hugger ner människor, eller kanske en liten flicka som går runt och skrattar åt allt som finns och är snäll i mot alla fast hon dagligen blir våldtagen?..
I alla fall denna konstiga filmen har sin lilla twist genom att visa hur mycket som krävs för att göra bort sig. Alltså lite fokus på allting och ingenting på sig själv och du är KÖRD.
Hur man lyckas att lura precis alla runt om sig och bara tänka på omvärlden, och bara skita i sin egen värld.. och se vart du hamnar.
Mycket seg film, men även spännande för att få se vad som händer..

Går på tv kl 22.10 på 3.


Nicolas Gage.(Next)
Sam Rockwell.(Everybody's Fine)
Alison Lohman.(Flicka)

Roy (Nicolas Cage) och Frank (Sam Rockwell) är mycket skickliga och framgångsrika på brott i det lilla formatet. De är bondfångare, svindlare och skojare. Roy är veteran när det gäller lurendrejerier av allehanda slag. Frank är hans äregiriga skyddsling. Roys privatliv är emellertid inte lika framgångsrikt. Han är en tvångsneurotiker av stora mått och dessutom kedjerökare. Han har inget socialt liv att tala om och när Roys egenheter hotar hans kriminella verksamhet måste han söka hjälp. Terapin leder till att Roy upptäcker att han har en 14-årig dotter som heter Angela (Alison Lohman) och hon vill träffa honom. Det stora problemet är att Angela gärna vill hjälpa sin pappa med hans tvivelaktiga affärer..


7/10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0