L.A Gigolo. (Spread)

En dröm är en dröm, och det vill man ju uppnå. Vissa gör det på ett lagligt och rikt sett, och vissa gör det smidigt och fattigt. När jag såg denna filmen var mina förhoppningar på att denna skulle vara så bra, inte så stora i med att jag läste vad den handlade om och det verkade rätt tråkigt, men jag gav den en chans. Ashton Kutcher ( Som faktiskt fyller år idag!! ) som spelar huvudrollen i denna filmen, han passade verkligen i denna rollen som väldigt charmig, snygg och henlighetsfull. Jag har aldrig hört om eller sett en film med en liknande story som denna, och det gör den lite bättre, hos mig i alla fall. Ah storyn är ju rätt intressant och ingenting som man brukar se, då man inser att det tydligen inte krävs så mycket för att komma någonstans, om man har tur ;).
Tycker Ashton gör sitt bra, levererar med sitt utseende. Härlig rollsättning.
Mycket sex och lite verkstad, om man kan säga så i denna filmen. Händer inte så mycket i den och det är rätt tråkigt.. Men i det stora hela, sevärd!



Den unga och charmerande Nick lever ett liv som enbart de snyggaste kan drömma om. Han svindlar till sig en luxuös livsstil genom att tillfredställa rika kvinnor i sängen - och han är djävulskt bra på det! Under palmerna i det solbräna Hollywood Hills njuter han av livet som player på stans trendigaste klubbar. Han träffar vackra kvinnor som kan tänka sig att låta en "toy boy" bo i deras hem en kort tid i utbyte mot lite vilt och kravlöst sex. Nick har koll på sitt liv och njuter av att vara uppvaktad av den framgångsrika advokaten Samantha tills han en dag träffar servitrisen Heather som spelar samma spel som han själv. Hon vill uppåt i världen och plötsligt måste Nicki inse, att det krävs en del att ”förföra en förförare”.



Ashton Kutcher.(What happens in Vegas)
Anne Heche.(Psycko)
Margarita Levieva.(Adventureland)
Sebastian Stan.(Rachel Getting Married)


" Do you call me? NO. Are you sure? "

7.5/10

Kommentarer
Postat av: Veronica Berggren

sv: din dumbom =)

2010-02-07 @ 22:28:45
URL: http://veronicaberggren.se
Postat av: Veronica Berggren

sv: hah den ser tantig ut när den ligger där men den e as söt på :)

2010-02-09 @ 09:36:03
URL: http://veronicaberggren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0