The Blind Side.

Tacka gud för verklighetsbaserade filmer i alla dess former. Blir ju lite mer tankar för den som tittar på filmen, och i detta fallet är det verkligen en sorglig och stark historia som får en att tänka mer och mer.
Sandra Bullock som fick en oscar för bästa kvinnliga huvudroll i denna filmen, förtjänade den verkligen och man ser hur bra hon passar in i rollen som en liten högklassig men ändå sjukt god hjärtad människa.
Filmens budskap är tydligt då vi får följa resan med " Big Mike ", där vi ser hur det livet är. Att alla inte bara åker med på en räckmacka.
Den är både bra och dålig, hade liksom velat se lite mera utav vad som händer när han blir vuxen, i det livet.
Men det kan vi ju alla egentligen göra, eftersom att den är verklighetsbaserad ;).
Skådespelet är fint, och även själva historien bakom denna(som nu är en proffsig americansfotbollsspelare)människas liv i "tonåren".
En sorglig men ändå dramatiskt rolig film :).
Helt otrolig film, en helt otrolig historia..

Sandra Bullock.(The Proposal)
Quinton Aaron.(Be Kind Rewind)
Jae Head.(Hancock)
Kathy Bates.(Valentine's Day)

Michael är en ensam kille ute i världen som inte har någonstans att ta vägen, något att se upp till eller något att egentligen leva för, då hans mamma skiter i honom och han inte har några pengar och endast två tröjor att byta mellan. Tills en dag då allt förändras för Michael och hans liv börjar få en mening..
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afro-amerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

Och här har du verklighetens Michael framför dig.

8.5/10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0