Escape from Alcatraz. Action/Drama.

har haft mycket  nu det sista så har inte haft speciellt mycket tid åt att skriva om filmen.. Dock har jag haft tid att titta på dom!
Några har frågat om jag lagt ner bloggen och nej det har jag verkligen inte gjort och kommer inte göra, på att bra tag ifall är jag rätt säker om.
Escape from Alcatraz, en riktigt gammal och riktigt bra film med en riktigt bra Clint Eastwood i huvudrollen, som faktiskt fyller 70 nu på måndag.
I alla fall escape from alcatraz är en aning gammal film (1979), vilket gör den lite bättre än vad den egentligen är, och samtidigt som den påminner lite om Nyckeln till frihet som också utspelar sig på ett fängelse där dom ska försöka ta sig ut, kan man se vad skillnaderna är i dom olika filmerna.. Den är lite små seg i början vilket gör att man faktiskt bara vill stänga av, men gör inte det - utan titta på hela filmen och tänk ut lite vad som har förändrats under dessa 20 åren inom film production. En fylld Drama/action/thriller som är ett måste att se i kultfilms historian.

Clint Eastwood.(Il buono, il brutto, il cattivo)
Fred Ward.(Feast of Love)

Inget fängelse har väl varit så mytomspunnet som Alcatraz. 
Denna moderna klassiker utger sig för att vara baserad på
en sann historia. Den legendariska rymmaren Frank Morris
(Clint Eastwood) kommer till The Rock med den bestämda
intensionen att även fly från detta "världens säkraste fängelse".
Tillsammans med sina kupaner Jack och Clarence sätter de
planen i verket.


8/10.


Nu blir det; Dear John.

Dear John, där våran kära underbara svenska regissör Lasse Hallström har varit med och regisserat denna filmen.
Nicolas Sparks som har skrivit boken, har även skrivit böckerna, som har blivit Filmatiseringar, A Walk to Remember, The Notebook och Miley Cyrus The Last Song som nu är ute på bio.
Channing Tatum och Amanda seyfried som är huvudpersonerna i Dear John, sätter förväntningarna lite högre för mig på denna filmen. Det är glasklart att filmen är (Precis som alla andra Nicolas Sparks filmer) en typisk "kärleksfilm" och riktar sig kanske lite mer mot tjejer än vad den gör till killar, men jag gillar Channing Tatum så jag måste se vart denna filmen vänder. Till det dåliga, eller till det bra.

Ny header?

Ni måste ju vara typ.. Skräck kåta eller någonting haha(?), men i drive!
Paranormal Activity som hälften av er skrev, blev rätt självklar och Australia, men den är så jävla lång så den får vi se imorgon. Nu ska nog allt flyta på som vanligt, tror jag...
Även härligt och se att vissa har varit inne varje dag och checkat medans jag var i en annan värld ;). Detta ska bli fätt nu!


Fan vill göra en ny header känner jag, eller har du lust? Hör av dig :).

Hade jag glömt av allt?

Haha, jag säger att jag ska köra igång på allvar, då glömmer jag av hela skiten. Härligt!
Men nu försöker vi igen... Kom med förslag på filmer som jag ska titta på, kommer välja ut två stycken. Vilken slags film som helst!
Sen blir det att skriva om just dom två.





RSS 2.0