Batman: The Dark Knight. Action.

Har skaffat någon ny internet sak som gör att hela internet är snuskigt långsamt. Ingen aning! Därför har det inte fungerat att riktigt som det ska.
I alla fall idag blir det en favorit igen, och detta är fantastiskt skådespel i hela filmen - vilket jag älskar.. ;).
Heath Ledger är magisk i denna filmen, och jag har aldrig sett någon spela en roll som inte passar han egentligen för fem öre, så bra. Har lagt upp Batman film innan, där jag pratar om hur bra just Heath Ledger spelar rollen som Jack Nicholson redan en gång har gjort. Favoriten Jokern är det ju ganska självklart att jag snackar om, ha? Why so serious? ;) Nej, men här gör Heath verkligen bra ifrån sig och det märkdes ganska bra genom att han blev nominerad och vann en oscar, och ett antar andra priser för bästa manliga biroll som Jokern.
Filmen har väldigt många coola scener och stundtals är det riktigt riktigt spännande och intressant i filmen.
Skulle nog säga av alla Batman's som har gjorts, att detta är nog den bästa av dom alla. Morgan Freeman, Christian Bale och Heath Ledger, där har dom fått in bra skådespelare som är ödmjuka och inte för stora så att filmen blir en ända "kända skådespelare-film" utan med lite känsla också. Visst är dom alla kända och stora i film världen, men till en viss grad. Tänk att ta in tex. Bruce Willis och Johnny Depp, det hade blivit ett ända spel.
Man gillar Batman, och det borde vara lag på att se alla sådana filmer så som, Spiderman och Batman för att se hur det utvecklats.
En applåd till Heath Ledger för rollen och R.I.P, han var en riktigt duktig skådespelare.

Christan Bale.(Public Enemies)
Heath Ledger.(A Knight's Tale)
Morgan Freeman.(Invictus)
Maggie Gyllenhaal.(World Trade Center)

Ett år har gått sedan Batman överlistade Ra's al Ghul och stoppade honom. Nu vill Batman en gång för alla sätta stopp för brottsligheten i Gotham City och slå till mot maffians svagaste punkt, deras plånböcker. Men när en psykopatisk skurk vid namn Jokern dyker upp i Gotham får Batman, poliskommissarien James Gordon och åklagaren Harvey Dent rikta sina blickar mot honom. Plötslig utan att någon är beredd på det dyker det upp döda människor i Batmanliknande dräkter och Jokerkort i hela Gotham. Jokern väljer sina offer och skapar snabbt anarki bland Gothams maffiasläkter, där inte bara dem, utan där alla invånare tvingas vända sig emot varandra för att överleva Jokerns terror...

You wanna know how I got these scars? My father...was...a drinker, and a fiend. And one night, he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not...one...BIT. So...me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. He turns to me...and he says..."WHY SO SERIOUS?". He comes at me with the knife..."WHY SO SERIOUS?!". Sticks the blade in my mouth..."LET'S PUT A SMILE ON THAT FACE!"...and...why so serious?

8/10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0