Zac Efron.

Efter många OM och MEN, kommer Zac Efron som är känd för sin roll som Troy Bolton i dom tre High School Musical filmerna, träda fram som en roll figur i filmen..

High School Musical-stjärnan Zac Efron rapporters ha skrivit på för den fjärde "Pirates"-filmen. Och en till "High School Musical".

" Brittiska Telegraph rapporterar att Zac Efron har skrivit på ett kontrakt på över 75 miljoner kronor för en roll i den fjärde "Pirates of the Caribbean"-filmen. Samtidig rapporteras det att han också avtalat att medverka i ytterligare en "High School Musical"-film trots att han tidigare sagt att det var dags att lämna den rollen bakom sig.
Zac Efron har blivit internationellt känd genom sin roll som basketspelaren Troy i "High School Musical"-filmerna. - källa: Expressen.se

Han må vara en bra skådespelare som en populär basket spelare, men han passar GARANTERAT inte in i en roll i Pirates of the Caribbean vilket jag tycker är ett mycket stort misstag av regissören, men vi får väl vänta och se om  Zac Efron kan få oss att ändra uppfattning om honom.


Kommentarer
Postat av: fredrik

han kan spela en liten pojke

2009-12-04 @ 22:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0